Zašto WordPress veb-sajt?

WordPress je najpopularniji sistem upravljanja sadržajem (CMS) na svetu sa tržišnim udelom više od jedne trećine svih veb-sajtova. Ova platforma se stalno nadograđuje kako bi se brinula o sigurnosti koda i proširila njegove mogućnosti. Nudi fleksibilna rešenja za vaše poslovne potrebe. Od izrade bloga, veb-sajta za kompanije, portala vesti do internet prodavnice. Omogućava krajnjim korisnicima da sami uređuju sadržaj zahvaljujući bogatom i intuitivnom interfejsu. Zbog toga su WordPress rešenja popularna i tražena. Kreiranjem prilagođenih tema (child themes), dodataka (plugins) ili prilagođavanje postojećih u zavisnosti od vaših potreba i zahteva.

Izrada WordPress veb-sajta često zahteva znanje programiranja kao i odlično poznavanje same WordPress platforme i razvojnih standarda kako bi odgovorili vašim zahtevima. Nekada nije dovoljno koristiti samo predefinisano rešenje (templejt) zbog specifičnih zahteva ili nedovoljnih mogućnosti koje nudi. Već urađena WordPress tema ne predstavlja završen sajt sama po sebi. U najboljem slučaju to je predefinisan (programerski dizajniran) šablon fajlova programskog koda koji mora da ispuni određene zahteve i standarde. To još nije gotov veb-sajt. Potrebno je postaviti sadržaj, konfigurisati temu i dodatke, optimizovati, povezati razne servise i slično.

Prednosti izrade WordPress veb-sajta

Naša ponuda i cene izrade veb-sajta za prezentaciju firme, agencije, kancelarije ili internet prodavnice.

Koliko košta izrada WordPress veb-sajta prilagođen vašim potrebama?

Razvoj prilagođene WordPress teme (ili dodatka) uključuje upotrebu HTML, CSS, PHP i JavaScript koda. Svaka tema (ili dodatak) može biti specifična u zavisnosti od zahteva ili svrhe. Razvijanje WordPress teme ili dodatka može biti dugotrajan proces i troškovi projekta variraju u zavisnosti od specifičnosti zahteva. Što precizniji budete u opisu svojih zahteva na samom početku, to će naša ponuda biti adekvatnija. Bitno je u samom startu definisati ciljeve. Naknadne promene kursa mogu samo oduzeti dragoceno vreme i povećati troškove izrade WordPress veb-sajta.

Ako imate dodatnih pitanja ili zahteva, pošaljite nam upit. 

Saznajte više

Prednost upotrebe WordPress CMS:

  • Intuitivni interfejs za krajnje korisnike
  • SEO prilagođen
  • Spreman za prevod na više jezika
  • Dizajniran za mobilne uređaje
  • Razna prilagođavanja i nadogradnje
  • Redovna sigurnosna ažuriranja koda
  • Proširenja funkcionalnosti dodacima
  • Veliki izbor besplatnih dodataka
  • Velika zajednica i podrška