Izrada internet prodavnice

Proširite svoje poslovanje na internet tržište. Kreirajte internet prodavnicu i započnite prodaju na mreži. Internet prodavnica omogućava potrošačima da putem veb pregledača direktno kupuju od vas robu ili usluge preko interneta.

Šta možete prodavati u internet prodavnici?

Ovaj sistem vam omogućava da prodajete gotovo sve čemu možete dodeliti cenu: digitalne proizvode (softver, elektronske knjige…), fizičke proizvode, usluge i drugo. Internet prodavnica poseduje sistem korpe za kupovinu, izbor naplate (preko bankovnog računa, PayPal, preuzimanje kurirskom službom i slično), statuse i listinge porudžbina, obaveštavanje E-poštom o porudžbinama, direktnog upita e-poštom za proizvod ili uslugu… Proizvodima možete dodeliti opise, fotografije, tehničke specifikacije i sve što je neophodno kako bi ih predstavili kupcima. Ovaj sistem može funkcionisati bez korpe za kupovinu i direktne naplate, po sistemu kataloškog izlistavanja proizvoda. Zainteresovani kupci mogu direktno slati upite za svaki proizvod koji ih interesuje. Izbor je u vašem načinu poslovanja.

Proširite svoje poslovanje na internet tržište

Savremeni način poslovanja zahteva vaše prisustvo na Internetu. Prva interakcija sa klijentom odvija se direktno putem vašeg veb-sajta i on je takođe “slika” vašeg preduzeća. Prvi utisak o vama direktno je vezan za vaš veb-sajt. Iz tog razloga, potrebno je obezbediti dovoljno informacija i mehanizama za prvi kontakt sa potencijalnim klijentima. Jednom rečju, potreban vam je dobar sadržaj pri izradi veb-sajta, možda čak i važniji od samog vizualnog utiska. Vizuelni utisak bi trebao zadovoljiti barem osnovni princip dizajna i lako kretanje po sadržaju.

Vaš veb-sajt je više od pružanja osnovnih informacija o vama. On je osnova za moderne mogućnosti internet marketinga. U današnjem svetu digitalne komunikacije svako ko koristi računar, laptop, tablet ili mobilni telefon potencijalni je klijent. Klijenti su danas pristupačniji nego ikad ranije. Razmislite o tome.

Izrada veb-sajta uključuje različite tehnologije i tehnike kako bi se odgovorilo na vaš zahtev i prilagodilo vašim potrebama. Od same platforme, CMS sistema za upravljanje sadržajem (kao što je WordPress), programiranja (PHP, JavaScript, HTML, CSS), SEO optimizacije, pripreme sadržaja zbog rastućih kriterijuma brzog učitavanja stranica (prilagođavanje fotografija, kompresovanje skripti zbog bržeg učitavanja, CDN servisi…), dizajna prilagođenog mobilnim uređajima i drugo.

1 Prva godina je besplatna, nakon čega plaćate obnovu domena i hosting na godišnjoj osnovi (mi ne pružamo usluge hostinga).
2 Prezentacija proizvoda ili usluga (stranica kataloga i pojedinačne stranice za svaki proizvod/uslugu). Bez sistema elektronske korpe i plaćanja. Obrazac za upit na svakoj strani proizvoda.
3 Tehnički zahtevi za višejezički veb-sajt. Ovo ne uključuje prevode sadržaja.
* Mogućnost naknadnog dodavanja proizvoljnog broja strana i objava.

Saznajte više

U paketu:

 • Domen i hosting 1
 • WordPress CMS
 • Do 10 strana *
 • Slajder na početnoj strani
 • Kokntakt formular
 • Google mapa
 • Katalog proizvoda ili usluga 2
 • On-Site SEO
 • Google analitika
 • Spremno za prevod 3
 • Internet prodavnica
 • Sigurnosna zaštita